November 15, 2011

Segmen 4 : NT | Aku Gila Korea


nak gelak lagi bOleh ??bhahahahaa,,,
leya masuk cOntest lagi la weyhhh..ihihi..

kali ni dkemudikan Oleh cik AZTIQAH a.k.a NYAMUK
cam bese la, wjib tayang banner yg dreka khas ni..:)



then ni lak artis kOrea yg leya suka
(maafla, mang leya xlayan cter kOrea)
tp leya mang suka satu grOup ni, vry like them sO much!
haaa!!ni diaaaaa~



Okayyyyyy!!leya minat gler kat dOrang ni..!!kenapa leya minat n suka dOrang?!!
- dorang sgat cantek n dOrang gurgeOus!
- dOrang pndai mnari n lau bleh leya nak mnri sme2 ngn dOrangm hehee
- dOrang jugak bkjasama dalam mghsilkan vdeO klip lagu dOrang yg smmangnya sdp..
- lagu2 dOrang xyah ckap la, mang smuanya sdap, smOoth n rancak d dgar, (lagu bckgrOund leya lagu dOrg la, ),,hihihi..
- theN, dOrg ni lau buat psembahan , Ololollololo, mang kiut laaaRr!kiut gler..
- lau leya nak cter mang xabis, hihi, sO, lau kOrang nak tahu kOrg search la infO hal dOrang ni, hihih..

sO, pada kOrang yg bminat especIally yg gler kOrea, jOinla n share minat kOrang tu..
hihihi..
lau kOrang bminat tkan je nama ni --> AZTIQAH KIUT a.k.a NYAMUK
GUDLUCK!!!




5 comments:

Nyamuk Terbang said...

haha NT pn suka tgk diorg
rsa mcm best jer jd comel2 mcm diorg kn
makaseh sudi join

Nur Kamalia said...

@Nyamuk Terbang

haha..dOrang mang kiutkan, satu2nya leya suka, xpnah2 nk fans korea cmni, hih..btw, welcome cantek!..^^

fierul said...

hohoho dtg lawat sini ..

jemput la singgah blog saya dlm segmen yang sama :)

Nur Kamalia said...

teNkiu!..sama2 myOkOng Okay!..:D

Athirah ' s said...

terbaikk bebeh ! hehehe ..betol betol mint ni :)

kite punya alah biase jewkkk

http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/11/segmen-4-nt-aku-gila-korea.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MIN CINTAKAN LEYA CINTAKAN MIN

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers